Trendi Mobiltelefonok 

 

Idén az érintő képernyős telefonok a menők! Itt megnézhettek néhányat!

 

Samsung Corby(S3650)

 

http://www.telefonguru.hu/txt/hirek/kepek/samsung%20corby%20guru_20090901.jpg

Bohókás felnőtteknek és trendi fiataloknak tervezte a Samsung az S3650 Corby nevű készüléket. A Samsung legújabb mobiljának egyik érdekessége a bármikor egyszerűen cserélhető elő- és hátlap. Ezzel is egyértelmű a célcsoport, hiszen főként a fiataloknál lehet ez a fajta személyre szabás elvárás.

Samsung Diva(S7070)

 

Az igazgyöngy-fehér, domborított hátlaptól a gyémánt formájú menügombig a Samsung Diva a báj és a kifinomult ízlés megtestesítője, kiválóan alkalmazkodik a dizájnra érzékeny felhasználók igényeihez. A Samsung Diva kiválóan passzolni fog divatos öltözékedhez és a díva életérzéshez.

 Samsung Rózsaszín(B5722)
http://img.gsmarena.com/vv/pics/samsung/samsung-b5722-new-elegant-pink.jpg

 

 Kettő az egyben, ez a Samsung B5722 mobiltelefon dupla SIM kártyával és taktilis képernyővel rendelkezik.Ez a telefon két telefonszámmal képes hívásokat fogadni és indítani. Szakmai felhasználásra ajánlott, ez a telefon a EDGE és GPRS normákkal ill. a Bluetooth 2.1 modullal dolgozik.Ezzel a B5722-vel személyes bemutatkozását frissítheti a közösségi portálokon ill. videókat is feltölthet. Egyben egy 3,2 megapixeles fényképezőgépként is működik LED vakuval

Samsung Omnia(i900)

http://nonstopmobil.hu/apix/0902/samsung-omnia-purple1.jpg

A Samsung Omnia i900 mindent megvalósít, amit a HTC Touch Diamond-nak nem sikerült. Már most gyors, nem akad, az ablakok csak úgy siklanak. Mindemellett mindent átállíthatunk, az ablakok elrendezéseit szabadon módosíthatjuk. A f?képerny?n a widgeteket olyan könnyen kezelhetjük, mintha papír cetlik lennének az asztalunkon. A hardvert maximálisan kiaknázó képességek közül ha csak azt említjük meg, hogy az Opera Mobile 9.5 internetes böngész? miközben tölti a tartalmat, simán elforog a készülék elforgatásával, és közben nem kell várnunk semmire, akkor már-már azt hisszük, hogy ezen nem is WinMo fut.

Samsung Omnia II. (i8000)

Samsung Galaxy Spica(GT-15700)

http://mytechnews.info/b/wp-content/uploads/2009/11/samsung-galaxy-spica.jpg

A Samsung GT-I5700 kódnévvel napvilágot látott Galaxy Spica egy középkategóriás okostelefon, tehát sem a megdöbbentő erejű ARM Snapdragon processzort nem találjuk meg benne, a kijelzője sem lett hatalmas méretű vagy felbontású, illetve egyéb specifikációi sem döntögetnek csúcsokat. Viszont teljesen kézre áll, a mérete mondhatni tökéletes, pillanatok alatt el lehet sajátítani a kezelését, ráadásul a Samsungtól már megszokott jó minőségű összeszerelés, jó anyagok mellett erre a telefonra sem fogja senki azt mondani, hogy csúnya.A fekete borítást a gombok és a feliratok ezüstje mellett a hangszóró és az öt irányú középső gomb piros díszítése töri meg, a bekapcsolás után pedig a 320x480 (HVGA) felbontású kapacitív TFT kijelző fénye kerül a középpontba. A HVGA felbontás elsőre csalódottá tett, de használat közben  egyszer sem hiányzott a 3,2 hüvelykes kijelzőn az Android vagy bármely alkalmazása alól a WVGA (800x480) felbontás. A Windows Mobile felhasználói számára kényszeres ragaszkodás az apróbb pixelekhez érthető a a rezisztív kijelzők és az apró gombok okán, de ahogy az a többi androidos készüléknél is kiderült, az intuitívabb Google-felület esetén erre nem feltétlenül van szükség.

Samsung Monte(S5620)

 

Samsung Jet(S8000)

 

 

Samsung S5230

-sokféle színben

 

LG-KP 500

 

 

Nokia N97 32

HTC Touch Diamond

http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2008/05/htc-touch-diamond-wm6-phone.jpg

A készülék tudása tehát igen impresszív, a legörömtelibb újítás kétségtelenül a VGA felbontású érintőkijelző, a gyártó ugyanis valamiért kerülte a nagy felbontású panelek használatát. A gyors processzor és hatalmas méretű belső memória, valamint a fejlett adatkommunikációs képességek igen rugalmassá teszik a gépet, így megfelelő lehet multimédiás őrülteknek és üzletembereknek is, bár utóbbiak valószínűleg jobban fogják kedvelni a QWERTY billentyűzettel ellátott Raphaelt. A prizmás - elnézést: gyémántos - külső viszont lehet, hogy a szolidabb vásárlókat el fogja riasztani.

Nokia  pink (7373)

 

Gyönyörűszép rózsaszín telefon amire minden lány vágyik...A hátulja nagyonszép erős rózaszín és világos rózsaszín,és a minték az előlapján nagyon szépek..MAGA A TELEFON HALVÁNY RÓZSASZÍN ÉS A MINTÁK BENNE  sötétrózsaszínek

Csajos_Csajok oldalmenü!Puxx
Naptár
Szavazás
Szted mék stílus hasonlít hozzás?
Barbie.girl=)
gót
cuki,bohókás
nincs stílusom
egyedi stílusom van